Bell Schedules

REGULAR Schedule

Assembly - AM

 

 

 

Period

 

Begin

End

Duration

Period

 

Begin

End

Duration

1

 

8:20

9:10

50 min

 1

 

8:20

9:00

40 min

2

Announce

9:15

10:10

55 min

 2

Announce

9:10

9:55

40 min

3

 

10:15

11:05

50 min

Assembly

Assembly

9:55

10:35

40 min

4

 

11:10

12:00

50 min

 3

 

10:40

11:25

45 min

5

12:05

12:55

50 min

 4

 

11:30

12:15

45 min

 LUNCH

12:55

1:25

30 min

5

12:15

12:45

30 min

6

 

1:30

2:25

55 min

LUNCH

 

 12:30    

1:00

30 min

7

2:30

3:20

50 min

6

 

1:15

1:55

40 min

 

 

 

 

 

7

 

2:40

 3:20    

40 min

 

 

 

 

 

 

 

Buses will run at 3:25 p.m.

 

 

 

 

 

 

Buses will run at 3:25 p.m.

 

 

 

 

 

 

PLC - Inservice

 

 

 

Assembly - PM

 

 

 

Period

 

Begin

End

Duration

Period

 

Begin

End

Duration

1

 

8:20

9:00

40 min

1

 

8:20

9:05

45 min

2

Announce

9:04

10:08

64 min

2

Announce

9:10

9:55

40 min

3

 

10:13

10:52

40 min

3

 

10:00

10:45

40 min

4

 

10:57

11:37

40 min

4

 

10:50

11:35

40 min

5

11:42

12:22

37 min

5

11:40

12:25

45 min

         

 

 

LUNCH

 

12:22

12:52

30 min

LUNCH

12:30

1:00

30 min

6

 

12:57

1:36

47 min

6 

 

1:05

1:50

45 min

7

1:41 

2:20

40 min

7

1:55

2:40

45 min

 

Assembly

 

2:45

3:20 

35 min 

 

 

Buses will run at 2:45 pm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buses will run at 3:25 p.m.

Website by SchoolMessenger Presence. © 2017 West Corporation. All rights reserved.