Bell Schedules


 
REGULAR Schedule     Assembly - AM      
Period   Begin End Duration Period   Begin End Duration
1   8:20 9:10 50 min 1   8:20 9:05 45 min
2
9:15 10:10 50 min 2 Announce 9:10 9:55 45 min
3   10:15 11:05 50 min Assembly Assembly 10:00 10:50 50 min
4   11:10 12:00 50 min 3   10:55 11:25 45 min
5   12:05 12:55 50 min 4   11:30 12:15 45 min
Lunch   12:55 1:25 30 min 5   12:20 1:05 45 min
6   1:30 2:25 57 min Lunch   1:05 1:35 30 min
7   2:30 3:20 50 min 6   1:43 2:30 47 min
          7   2:35  3:20  45 min
                   
           
          Buses will run at 3:25 p.m.
    
PLC - Inservice                
Period
 
  Begin End Duration Assembly - PM      
1   8:20 8:59 Period   Begin End Duration
2
9:04 9:48 1   8:20 9:05 45 min
PLC   9:48 10:08 2
 
Announce 9:10 9:55 40 min
3   10:13 10:52 3   10:00 10:45 40min
4   10:57 11:37 4   10:50 11:35 40 min
5 11:42 12:22 5   11:40 12:25 45 min
Lunch   12:22 1:36 Lunch Lunch 12:30 1:00 30min
6   12:57 1:36 6   1:05 1:50 45min
 7   1:41 2:20   7   1:55 2:40 45 min
          Assembly   2:45 3:20 35 min
Buses will run at 2:45 p.m.           

 

 

 
Website by SchoolMessenger Presence. © 2017 West Corporation. All rights reserved.